Träningsgrupper

North Mountain Lodge är planerat av skidåkare för skidåkare med kärlek även till sommarens alla aktiviteter i Funäsfjällen.

Vi vet vad vi vill ha tillgång till när vi är på sommar- eller vinterläger och utvecklar vårt utbud med detta i åtanke. Här kan träningsgrupper bo gemensamt i vandrahemmet eller lodgen med tillgång till gemensamma ytor och mycket stort vallarum med skidförvaring och ett välutrustat gym.

Boende

Vandrarhemmets 51 bäddar med övervägande fyrbäddsrum gör det möjligt att välkomna större grupper. Tillgång till kök gör att det går att hålla ner kostnaden för kost och logi. I Storskarvens uppehållsrum finns tv med uttag att koppla in videokamera för genomgång av dagens träning.​

Lodgen Skars (klart för uthyrning januari) är ett alternativ för grupper upp till 19 personer som lämpar sig för er som vill ha lite högre standard och ett boende som inte delas med andra gäster. Skars är även ett bra boende för kick-off och företagsaktiviteter. 

Faciliteter

Vallboden är mycket väl tilltagen. Vid bänkarna kan 6 personer stå och valla skidor samtidigt, när skidorna är preppade finns det gott om plats för skidförvaring längs väggarna. 

Gymmet är 35 kvm stort, välutrustat och helt täckt med stötdämpande gymgolv. 

För gruppbokning kontakta Funäsdalen Berg & Hotell

Mail: info@funasdalenberghotell.se 
Telefon: 0684-21430